Onze referenties

Als Alert Verzuimspecialist willen wij de best mogelijke diensten verlenen op het vlak van Arbeid en Verzuim. Wij zijn er van overtuigd dat onze visie en aanpak hiertoe leiden. Aan het eind van de dag is echter alleen de mening van onze opdrachtgevers en hun werknemers bepalend voor ons succes. Wij zijn dan ook trots u een aantal van onze referenties te mogen presenteren.

Frank Roeland, manager UWV Werkbedrijf 

Ik heb Yvonne leren kennen als een fijne en betrouwbare collega. Haar opdracht bij UWV heeft zij op professionele wijze invulling gegeven. Yvonne heeft onze klanten (met een grote afstand tot de arbeidsmarkt) op een goede en klantgerichte wijze geholpen. Dit naar volle tevredenheid van zowel klanten als van mij.

Karin v.d. H., docente

‘Na een jaar van ziek zijn, behandelingen en herstel werd mij het traject van het tweede spoor aangeboden in het kader van de Wet Poortwachter. Zo kwam ik in contact met Yvonne Heesen. De gesprekken met haar en het doorwerken van de werkmap hebben mij enorm geholpen, weer een gevoel van grip en eigenwaarde te ontwikkelen. Zo werd ik van patiënt weer werknemer. ‘

Willeke C., medewerker support

“Yvonne denkt echt met je mee over hoe ze je zo goed mogelijk kan begeleiden. Ze heeft een schat aan informatie, waar je je hele leven nog wat aan hebt. Tegelijkertijd is het duidelijk dat ze echt betrokken is bij haar cliënten. Haar enthousiasme en optimisme motiveert om steeds vertrouwen te houden in een goede afloop.”

Jeffrey W., instructeur techniek

“Ik ben super tevreden. Ik heb een vertrouwd gevoel bij jou. Vandaar dat ik je ook hierover weer blijf appen en weet dat je het beste met mij voor hebt. Dank je wel. En ik blijf jou om advies vragen als ik dat nodig heb over dit soort dingen.”

Leon S., arbeidsdeskundige UWV 

“Yvonne was de afgelopen jaren een directe collega. Zij is bovenal een positief ingesteld, empathisch en warm mens. Een erg plezierige collega die altijd bereid is om te helpen en mee te denken. Daarnaast is zij in haar werk analytisch sterk, oplossingsgericht en daadkrachtig. Het belang van haar cliënten staat daarbij altijd voorop. Zij heeft veel ervaring op o.a. het gebied van re-integratie en coaching van cliënten en is daardoor een bron van kennis. Kennis die zij ook graag weer met anderen deelt.”

Frits van K., docent 

“Wij hadden meteen een goede klik, dat schiep van mijn kant snel vertrouwen in jouw begeleiding. Je heldere uitleg bij de verschillende stappen richting deze uitslag gaven mij rust, maar in het bijzonder het gevoel van je persoonlijke betrokkenheid.”

Jolande v.d. B., trainer & werkcoach

Yvonne heb ik leren kennen als een betrouwbare, betrokken, integere en gemotiveerde collega. Zij is zeer professioneel en communicatief vaardig. Door haar jarenlange ervaring op het personeelsvlak heeft zij zich ontwikkeld tot een allround specialist op het gebied van verzuimbegeleiding, arbeidsdeskundig onderzoek en coachen/begeleiden van kandidaten 
(diverse doelgroepen). Yvonne bedient zich van heldere en goed onderbouwde schriftelijke rapportages. Zij is een aanwinst voor elk bedrijf dat behoefte heeft aan deskundig advies!

Larissa H., docente 

“Mevrouw Heesen geeft zeer persoonlijke begeleiding en heeft bruikbare tips en trucs om je op professioneel vlak vooruit te brengen. Ik heb het als prettig ervaren dat mevrouw Heesen de sturing kan geven om jezelf op de huidige arbeidsmarkt te kunnen profileren.”

Mariette B., Hoofd P&O  
“Wij hebben Yvonne Heesen leren kennen als een uitstekende re-integratiecoach. Zij geeft op deskundige wijze advies over de te volgen stappen, waarbij met name haar juridische kennis in het oog springt. Yvonne weet op correcte en prettige wijze met de medewerker in gesprek te treden en te blijven en een optimaal resultaat te behalen”.

Grada V., verpleegkundige

“Yvonne heeft mij begeleid tijdens mijn re-integratie. Heb haar ervaren als professioneel, een warme persoonlijkheid, gedreven. Ze is iemand waar men op kan bouwen wat ze belooft komt ze na. Heb enorm veel steun van haar gekregen tijdens deze moeilijke periode.”

Wim K., docent 

“Vanaf december 2016 contact gehad met Yvonne Heesen. In eerste instantie als arbeidsdeskundige m.b.t. een jaar ziekteuitval, vervolgens als verzuimspecialist. In laatste hoedanigheid vijf fysieke ontmoetingen en tussentijdse contacten via mail en telefoon. In eerste instantie gaan kijken naar mijn energiehuishouden en terugvalpreventie, naast onderzoeken van mogelijkheden tot herintreding in het onderwijs, zowel naar lesgevende als niet lesgevende functies.

We zijn ons gaan richten op het ondernemerschap en vacatures buiten het onderwijs waarbij mijn ervaring, competenties en ambities onder de loep zijn genomen. Veel bruikbare handvatten gekregen m.b.t. gebruik social-media voor opbouwen en uitbreiden netwerk, naast aanscherping van LinkedIn profiel en kritisch kijken naar het eigen concept voor onderneming.

Eind mei hebben we het outplacementtraject op mijn verzoek afgesloten, omdat ik naar mijn idee voldoende handvatten, tips, adviezen en suggesties heb gekregen om zelf verder te gaan.

Ik heb Yvonne ervaren als een prettige, constructief kritische gesprekspartner, die op een heldere wijze mij nieuwe inzichten heeft gegeven. Op dit moment kan ik nog niet volledig in eigen levensonderhoud voorzien, maar er lopen een aantal zaken die naar verwachting op termijn werk zullen opleveren.”

Monique G., Careyn
“Tijdens mijn re-integratie heb ik begeleiding gehad van Yvonne Heesen. Yvonne is zeer deskundig op haar gebied, maar vooral een empathische en toegankelijke vrouw waar je je direct bij op je gemak voelt. Onze samenwerking heb ik als heel prettig ervaren. Mede dankzij haar is mijn re-integratie een succes geworden. Nogmaals bedankt hiervoor!”

Mirian W.

“Allereerst wil je bedanken voor je geduld en je vriendelijke aanpak met mij, ik heb niet het gevoel gehad dat je druk op me legde die ik niet aankon. Je stond steeds open voor mijn mening en gevoel. Ik heb dat als erg prettig ervaren. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik alles eerlijk tegen je kon zeggen en dat vindt ik heel fijn.

Mede dankzij jouw inzet, geduld en geloof in mij ben ik hier en durf ik eindelijk deze stap te maken. Jij hebt me zo enorm geholpen en hebt me zo laten groeien. Dank je wel voor je lieve woorden en vertrouwen, ze doen me goed.”

Victor B., docent 

“In mijn ogen was de begeleiding goed. Tips en trucs voor wat betreft c.v. brief en gesprek waren heel handig. De LinkedIn ontwikkeling en begeleiding was SUPER. Hier heb ik veel aan. Nu en in de toekomst. Evenals STARr.”

Ilse van T., Manager P&O

Ik heb jouw ondersteuning en de intensieve samenwerking heel erg gewaardeerd en vind het fijn op je terug te kunnen vallen. Dank voor alle inspanningen zover en we houden ongetwijfeld contact!

Miriam B., Job-Solutions, Coach&Trainer, re-integratieadviseur 

“Wij hebben de samenwerking met Yvonne als zeer prettig ervaren. Yvonne reageert snel en adequaat en denkt mee om gezamenlijke doelen te bereiken. Haar aanpak is pro-actief en ze spreekt heldere taal. Uiteindelijk is het traject naar werk succesvol afgerond ondanks dat er bij aanvang veel hobbels te nemen waren. Dit is mede te danken aan een goede samenwerking en onderling frequente afstemming die nodig was om de hobbels te nemen.”

Francis M., Agens Special Products

“Ik heb Yvonne leren kennen als een warme vrouw en als collega die altijd voor je klaar staat. Niet alleen als mens kan je bij haar terecht, maar ook haar vakkennis deelt zij graag. Samen zoeken naar oplossingen voor de klanten die we begeleiden deed ik dan ook graag met Yvonne. Voor haar klanten wist ze vaak nuchtere en praktische oplossingen te vinden, waarschijnlijk door haar “Rotterdamse” no nonsens instelling. Kortom; Yvonne is een fijne collega en een coach waar je iets aan hebt!”

Paul D.,  Adviseur Re-integratie & Outplacement 

“Ik wil je in ieder geval heel hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking. Dat vond ik echt top en heeft volgens mij best geleid tot een aantal tevreden klanten met nieuw werk. Fijn, daar doen we het voor.”

Gemma Klok, ThyssenKrupp Materials Nederland B.V.
“Ik heb Yvonne diverse malen gecontracteerd voor o.a. re-integratietrajecten, training en coaching op de werkvloer. Yvonne heeft een duidelijke aanpak, de werkprocessen worden helder gecommuniceerd en goed vastgelegd. Bij onduidelijkheden denkt ze met je mee, om zo klachten resp. problemen af te dekken. Ze geeft je bruikbare adviezen. Yvonne beschikt over veel kennis en kunde in haar vak en is bovendien een warme, sympathieke persoonlijkheid en straalt veel vertrouwen uit. Dankzij haar vakkundige werkwijze hebben
– verscheidene medewerkers hun loopbaan weer kunnen voortzetten.
– hebben wij als organisatie een belangrijke daling in het ziekteverzuim gerealiseerd.
– door het coaching traject is de samenwerking in de dagelijkse praktijk enorm verbeterd.
Last but not least, Yvonne zorgt dat de opdrachten omgezet worden in haalbare resultaten tegen een redelijke prijs. Het was erg plezierig met haar te werken.

Rob de Jager, Agens Pro Mobile
“Op persoonlijke titel wil ik graag iets zeggen over mijn waardering voor Yvonne. Qua achtergrond op gebied van opleiding en werkervaring voldeed zij destijds uitstekend aan de voorwaarden voor de strenge eisen die aan de Agens professionals worden gesteld. Deze verwachting, gekoppeld aan haar eigen hoge ambities, heeft zij de afgelopen tien jaar bij Agens naar mijn mening ten volle waargemaakt. Hiermee heeft zij een Senior positie binnen onze organisatie bereikt. Verder kan ik aangeven dat zij op het persoonlijke vlak zeer ruime raakvlakken heeft met de problematiek van onze cliënten. Zij heeft op het gebied van levenservaring heel wat toe te voegen aan de adviezen voor onze opdrachtgevers en cliënten. Tot slot mag ik graag verwijzen naar de Duitse achtergrond van Yvonne. Een zeer hoog kwaliteitsbewustzijn in al haar handelen. Hoe noem dat je dat ook al weer? ‘Gründlich und Pünktlich’!

Marielle Teuben, Agens To The Point
“Yvonne is een hardwerkende vrouw die hart heeft voor haar werk. Het is fijn om met haar te hebben mogen samenwerken en ze heeft veel kennis in huis.”

Hugo Keizer, Agens Special Products

Yvonne is een gedegen en deskundige collega waarop ik met veel vertrouwen mee heb samengewerkt, en in de toekomst zal ik haar zeker voor raad en daad opzoeken!”

Wendy Clijdesdale, Agens Pro Mobile

“In de periode dat ik met Yvonne samengewerkte, heb ik haar leren kennen als een bijzonder gedreven collega. Ze gaat voor haar werk en haar kandidaten en behaalt daardoor de nodige successen. Een fijne en betrouwbare collega om mee samen te werken.”

Gerda Los, Agens Pro Mobile

“Yvonne Heesen is een prima collega, die uitermate kennis van zaken heeft inzake o.a. de B2B wereld. Zij is integer, doelgericht en specialist op 1e en 2e spoor trajecten. Zij heeft inmiddels vele klanten aan een passende baan weten te helpen.”

Ruud Neuteboom, DSW Sociale Werkvoorziening

“Yvonne heb ik leren kennen als een prettige zakelijke partner. Wij hebben een paar jaar samen mensen opgeleid tot beveiligers. Ik kan Yvonne aanbevelen als een deskundige vrouw in haar vakgebied.”

 Ruud S., jachtbouw
“Mijn naam is Ruud en ben werkzaam in de jachtbouw waar ik een leidinggevende functie heb. In de zomer van 2013 werd ik geconfronteerd door een burn out. Ik ben in november 2013 door mijn werkgever en bedrijfsarts in contact gekomen met Yvonne. Waar zij mij na een hele intensieve begeleiding van een aantal maanden weer terug heeft weten te brengen op mijn werkplek. Ik heb deze periode als leerzaam ervaren en kan Yvonne aanraden als job coach. Bedankt voor alles, groet Ruud”.

Felicia Brokerhof 
“Yvonne laat zich kennen als een pragmatische aanpakker met groot inlevingsvermogen. Met haar aanstekelijke enthousiasme is zij in staat mensen uit een negatieve spiraal te halen. Vanuit een enorme betrokkenheid, grote menselijkheid en loyaliteit zoekt zij op creatieve wijze naar oplossingen waar die niet lijken te bestaan. Haar doorzettingsvermogen en authenticiteit zet zij daarbij in. Ik ken Yvonne inmiddels ruim 6 jaar in diverse rollen, waaronder ook een betrokkenheid bij vrijdag13e.net. In elke rol zie ik Yvonne met alle bovengenoemde eigenschappen authentiek als Yvonne handelen”.